Hamburger börs

Multishow och programm­ering för Danny Saucedo

Danny Saucedo på Hamburger Börs

Är detta starten för en ny form av krogshow i Sverige? Vi hoppas det. När vår kanske största yngre artist står på Hamburger Börs anrika scen sparas det inte på effekterna. Under två timmar bjuder Danny Saucedo och några av Sveriges bästa dansare och musiker på en nyskapande och bombastisk show som tar tekniken ett steg längre. En multishow som i ljus, bild och dekor utmanar allt som tidigare gått att göra på en liten intim scen.

”Det är en av de mest effektfulla illusioner jag sett på scen”, skriver Aftonbladet, DN tycker att ”Scen, ljus, videodesign och koreografi imponerar”, medan Expressen anser att ”De visuella effekterna är på tappa hakan-nivå”.

Qpoint sydde ihop showen i samarbete med Palle Palmé/ljusdesign, David Nordström/bilddesign, Lars Östberg/scenografi, Visual Act/konstruktion och styrning av dekor, Benke Rydman/regi & koreografi.

 

  • Programmering
  • d3
  • MA2
  • LED-vägg
  • Projektioner
  • Rörlig dekor

Warning: file_get_contents(https://api.vimeo.com/videos/238080541): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/qpoint.se/public_html/wp-content/themes/qpoint/functions.php on line 9

“Niklas från Qpoint är mycket snabb på att lära sig den senaste tekniken, såväl ljusbord som mediaservers och han är en väldigt bra teamplayer.” – Palle Palmé, ljusdesigner.

Tekniker vid mixerbord på showen Danny.

Vi skapar showstoppers

Vi på Qpoint är i upplevelsebranschen. När våra kunder anlitar oss är det för att förstärka verkligheten.

Vi förenar modern teknik med hög kreativitet så att upplevelserna fäster, berör och stannar kvar längre.

Du når oss på info@qpoint.se

Några vi jobbar med

Vad kan vi göra för dig?

Ljusdesign & teknik

Det är i ljuset magin uppstår.

Ljudteknik

Kittla alla sinnen med rätt ljud.

Bildproduktion

Projicera känslan på fler.

 

Vill du komma i kontakt med oss?